VISION

Vår vision är att alltid att vara innovativa i linje med förändrade krav. Underhålla vårt arbete genom att ge vikt vid kundnöjdhet. Att expandera och säkerställa att vårat varumärke finns tillgängliga på alla frisörsalonger.

PASSION

Människors behov utav skönhet och hälsa har alltid varit vår passion och drivkraft. Att tillgodose människor med rätt produkter som ger ett positivt resultat har varit kärnan och vårt främsta mål i våran verksamhet.

Vårt företag

Alla våra produkter tillverkas med en tysk formel som har med precision förbättrats under åren. Samtliga produkter följer Europeisk standard och kvalitet. Varje år lägger vi till nya produkter till vårat sortiment.

Varför ska ni samarbeta med oss?

Få kontakt med oss

Vårt företag har 15 års erfarenhet inom utveckling och produktion av hårvårds- och stylingprodukter. Vårat sortiment är speciellt framställda för våra kvalitets hårvårdsprodukter för salonger och konsumenter men vi erbjuder även hälso- och sjukvårds produkter.

Våran ständigt förbättrande produktionsprocess, rätt val av ingredienser och ackumulering av värdefull erfarenhet har gett oss en ledande marknadsroll. Hela våran produktlinje produceras exklusivt i Tyskland & Turkiet och omfattas av höga kvalitetsstandarder där vi noggrant har valt ut rätt ingredienser utav världsklass. Samtliga produkter är noggrant testade och är helt utan skadliga kemikalier och tillsatser. Tanis Professional Hair Care-produkter ser till att tråkigt och skadat hår får ett nytt liv och glans. Vi ser fram emot att jobba med dig och ditt företag!